top of page
Presentatie Mentale Hygiëne

In deze tijden van almaar toenemende werkdruk en snelle verandering is het niet altijd even makkelijk om mentaal in balans te blijven. Niet alle bedrijven hebben het beste met je voor, leidinggevenden verdelen de taken soms slecht of tonen weinig waardering voor je werk en sommige collega’s stellen je danig op de proef. Dan is het logisch dat je het je soms even teveel wordt.

 

Omdat we weinig grip hebben op wat anderen doen, richt Passiemento zich op wat je zélf kan doen. We leren de deelnemers aan je conferentie dus om de controle over te nemen en om betere beslissingen voor zichzelf te nemen. Zo zorgen we ervoor dat ze makkelijker in balans zullen blijven (ze worden weerbaarder) en ook om zichzelf weer sneller in balans te krijgen als het toch even fout gaat (ze worden veerkrachtiger). We maken van hen dus keien in mentale hygiëne.

In onze presentatie leren we de deelnemers aan je conferentie hoe zij hun tijd beter kunnen plannen om meer betekenis te geven aan hun leven. We leren hen om beter te kijken naar hun doelen in het leven en naar de drijfveren die hun gedrag bepalen. Met die inzichten gaan ze dan aan de slag om beter te focussen op de dingen waar ze veel impact op hebben, beter om te gaan met conflicten, werk en privé beter te scheiden, meer gemoedsrust te krijgen en om hun job zelf te sturen en werkbaarder te maken. Tegelijk hebben we het over de rol van voeding, slaap, ademhaling en teveel zitten op hoe mensen zich voelen en bieden we hen concrete stappen aan om daar verandering in te brengen. Aan het einde van de presentatie heeft men dan ook het gevoel dat men meteen aan de slag kan om het leven en het werk beter te maken.

Onze presentatie duurt tussen 90 en 180 minuten, afhankelijk van de wensen van de organisator, en we verplaatsen ons over heel Vlaanderen. Als we jou met dit alles hebben kunnen overtuigen van onze hulp en expertise binnen jouw voorziene budget, dan gaan we graag met jou op weg naar een sterke mentale hygiëne. Je kan dan eenvoudig contact met ons opnemen door hier te klikken.

bottom of page