top of page
Coaching Mentale Hygiëne

In deze tijden van almaar toenemende werkdruk en snelle verandering is het niet altijd even makkelijk om mentaal in balans te blijven. Niet alle bedrijven hebben het beste met je voor, leidinggevenden verdelen de taken soms slecht of tonen weinig waardering voor je werk en sommige collega’s stellen je danig op de proef. Dan is het logisch dat je het je soms even teveel wordt.

In de praktijk van Passiemento in Gaasbeek begeleiden wij jou naar een betere mentale hygiëne. Wij richten ons zowel op mensen in burn-out als op mensen die nog niet in burn-out zijn maar voelen dat ze iets aan hun leven en werk moeten veranderen om die burn-out te vermijden. We zien elkaar op wekelijkse basis, 1 uurtje per week. Jij houdt daarbij de touwtjes in handen en beslist zelf wanneer jij voldoende uit onze wekelijkse sessies hebt gehaald. Wij stellen dus geen langdurig stappenplan voor en werken op jouw tempo.

Tijdens onze wekelijkse gesprekken gaan we in op wat er zich in de voorbije week heeft afgespeeld in jouw leven en je werk, maar we gebruiken dit tevens om afstand te nemen en de dieper liggende factoren te onderzoeken. We leren je om je doelstellingen beter te kiezen en de drijfveren te ontdekken die je gedrag bepalen. Met die inzichten gaan we dan aan de slag om beter te focussen op de dingen waar we veel impact op hebben, beter om te gaan met conflicten, werk en privé beter te scheiden, meer gemoedsrust te krijgen en om je job zelf te sturen en werkbaarder te maken. Tegelijk hebben we het over de rol van voeding, slaap, ademhaling en teveel zitten op hoe jij je voelt en bieden we je concrete stappen aan om daar verandering in te brengen.

Je kan bij Passiemento begeleid worden door Ralf Caers of door Marijke De Couck, de beide partners. Zoals je hier kan lezen, zijn we beiden wetenschappelijk onderbouwd en bekende experts in het werkveld. Je bent dus steeds in goede handen.

Door onze wekelijkse gesprekken maken we je weerbaarder (zodat je minder snel uit balans kan worden gebracht) en veerkrachtiger (zodat je sneller weer in balans bent als het even fout gaat). We willen immers dat je een kei wordt in mentale hygiëne en dat stress, frustraties en burn-out amper nog vat op je hebben.

Onze consultaties vinden plaats in de praktijk van Passiemento in Gaasbeek en kunnen zowel tijdens als na de werkuren worden ingepland op weekdagen (tussen 9h en 21h) of op zaterdag (tussen 9h en 16h). Omdat we het welzijn van anderen hoog in ons vaandel dragen, willen we via Passiemento een toegankelijke prijs aanbieden van 60 euro per consultatie (1 uur per week). Als we jou met dit alles hebben kunnen overtuigen van onze hulp en expertise binnen jouw budget, dan gaan we graag met jou op weg naar een sterke mentale hygiëne. Je kan dan eenvoudig contact met ons opnemen door hier te klikken en een eerste afspraak vast te leggen.

bottom of page