top of page
PassieMento en de online HR-opleiding.
 

Passiemento ondersteunt de 'online HR-opleiding voor startende HR-medewerkers en leidinggevenden', die gratis beschikbaar is via www.hrminessentie.be. Deze gratis online opleiding is van de hand van Ralf Caers, mede-oprichter van Passiemento.

Als voorvechter van het idee dat elke leidinggevende over afdoende HR-skills zou moeten beschikken, ontwikkelde Ralf in 2014 een online HR-opleiding. De deelnemers van deze opleiding worden op een didactisch uitgemeten wijze en met professioneel beeldmateriaal wegwijs gemaakt in de wereld van HR en krijgen concrete praktische tips over hoe ze beter kunnen aanwerven, nieuwkomers beter kunnen introduceren en werknemers en collega's tot optimale prestaties kunnen aanzetten. De opleiding combineert duidelijke praktijkvoorbeelden, theoretische denkkaders, video's en cartoons om te verzekeren dat de aangeleerde kennis niet alleen voor altijd onthouden wordt, maar ook daadwerkelijk kan toepassen in het echte leven.

Thema's die aan bod komen zijn onder meer:

° Werknemers leren motiveren en leiden

° Leren omgaan met conflicten

° Nieuwkomers leren introduceren in uw organisatie

° Sollicitatiegesprekken leren voeren

° Evaluatie- en functioneringsgesprekken leren voeren

° Leren nadenken over organisatievormen en -structuren

° Nieuw talent leren vinden op de arbeidsmarkt

Deze online HR-opleiding duurt 20 uur en is de klok rond beschikbaar via de website www.hrminessentie.be. Samen met de handboeken 'HRM in Essentie' en 'HRM Basics' biedt de cursus een ideaal startpunt voor de sessies die door Passiemento worden aangeboden, alsook een basis voor reflectie tijdens of na het volgen van een Passiemento-sessie.

 

 

Team
bottom of page