top of page
PassieMento - Cursus HRM
 

De 'cursus HRM' is gebaseerd op het handboek HRM in Essentie en biedt startende HR-medewerkers een ruime basiskennis over de grote HR-thema's. Ook leidinggevenden die over een ruimere HR-kennis willen beschikken om hun ondergeschikten beter te kunnen leiden, mogen deelnemen aan de sessies. De cursus neemt 24 uren in beslag en wordt gespreid over 6 dagen van telkens 4 uren, om een optimale didactiek te garanderen.

Tijdens deze sessie 'Cursus HRM' krijgen de deelnemers een grondige basiskennis in:

- De ontwikkeling en actuele topics rond HRM

- Functieanalyse en -waardering

- Werving

- Selectie

- Socialisatie

- Prestatiemanagement

- Ontslag

Deze sessie wordt gedoceerd door Ralf Caers, mede-oprichter van Passiemento en auteur van het onderliggende handboek HRM in Essentie. Met zijn jarenlange ervaring als docent en gastspreker staat deze sessie steeds garant voor een hoge kwaliteit, waarbij de deelnemers wetenschappelijk onderbouwde kennis verwerven die meteen bruikbaar is in de praktijk. De sessies zijn dan ook doorspekt met een massa aan voorbeelden uit de praktijk, video's en cartoons om een optimale leerervaring te bekomen.

Voor meer informatie over de sessie 'Cursus HRM' kan u terecht bij Passiemento, telefonisch of via het contactformulier.

Team
bottom of page