top of page
Onze workshop Mentale Hygiëne

In deze tijden van almaar toenemende werkdruk en snelle verandering is het niet altijd even makkelijk om mentaal in balans te blijven. Niet alle bedrijven hebben het beste met je voor, leidinggevenden verdelen de taken soms slecht of tonen weinig waardering voor je werk en sommige collega’s stellen je danig op de proef. Dan is het logisch dat je het je soms even teveel wordt.

 

Omdat we weinig grip hebben op wat anderen doen, richt Passiemento zich op wat je zélf kan doen. We leren je dus om de controle over te nemen en om betere beslissingen voor jezelf te nemen. Zo zorgen we ervoor dat je makkelijker in balans zal blijven (je wordt weerbaarder) en ook om jezelf weer sneller in balans te krijgen als het toch even fout gaat (je wordt veerkrachtiger). We maken van jou een kei in mentale hygiëne.

In onze workshop leren we hoe we onze tijd beter kunnen plannen om meer betekenis te geven aan ons leven. We leren beter kijken naar onze doelen in het leven en naar de drijfveren die ons gedrag bepalen. Met die inzichten gaan we dan aan de slag om beter te focussen op de dingen waar we veel impact op hebben, beter om te gaan met conflicten, werk en privé beter te scheiden, meer gemoedsrust te krijgen en om onze job zelf te sturen en werkbaarder te maken. Tegelijk hebben we het over de rol van voeding, slaap, ademhaling en teveel zitten op hoe jij je voelt en bieden we je concrete stappen aan om daar verandering in te brengen. Aan het einde van de workshop heb je dan ook het gevoel dat je meteen aan de slag kan om je leven en je werk beter te maken.

Onze workshop duurt 3 uur en we proberen ze frequent te organiseren op verschillende locaties in Vlaanderen. Zo krijgt iedereen de kans om deel te nemen, zonder urenlang te moeten rijden. We richten ons altijd op 20 tot 50 deelnemers om voldoende contact te kunnen houden met de zaal. Op de hoofdpagina vind je een overzicht van de reeds geplande workshops en presentaties in de nabije toekomst (onder de banner).

Passen deze tijdstippen of lokaties niet voor jou en wil je toch graag onze workshop bijwonen? Neem dan even contact met ons op (klik hier voor onze contactgegevens). We kijken dan meteen of we een extra workshop kunnen inplannen.

bottom of page