Coaching Mentale Hygiëne volcontinue

In deze tijden van almaar toenemende werkdruk en snelle verandering is het niet altijd even makkelijk om mentaal in balans te blijven. Niet alle bedrijven hebben het beste met je voor, leidinggevenden verdelen de taken soms slecht of tonen weinig waardering voor je werk en sommige collega’s stellen je danig op de proef. Dan is het logisch dat je het je soms even teveel wordt.

Bij Passiemento begeleiden wij jou naar een betere mentale hygiëne. Wij richten ons op mensen die nog niet in burn-out zijn, maar voelen dat ze iets aan hun leven en werk moeten veranderen om die burn-out te vermijden. We bieden hiervoor een wekelijkse begeleiding in mentale hygiëne aan (klik daarvoor hier), maar we hebben gemerkt dat dit niet voor iedereen voldoende is. Soms heb je immers nood aan een snellere ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer jou iets overkomt en je meteen advies zou willen. Of je wil ons vaker kunnen spreken dan één keer per week, bijvoorbeeld in het begin van jouw traject of in een erg zware periode.

Om die redenen hebben we bij Passiemento besloten om ook een volcontinuë begeleiding aan te bieden. Dat betekent dat je 30 dagen lang een abonnement krijgt op al onze diensten. Je mag ons gedurende die 30 dagen onbeperkt contacteren op weekdagen (tussen 9h en 21h) en wij houden eraan om jou binnen de twee uur weer op te bellen en je bij te staan met ons advies. Zo spelen we heel kort op de bal en bieden we je snel advies wanneer je het echt nodig hebt. We koppelen deze continuë begeleiding bovendien aan een tweewekelijkse begeleiding in onze praktijk in Gaasbeek (1 uur elke 2 weken, op weekdagen tussen 9u en 12u en op zaterdagen tussen 9u en 16u). Hiermee zorgen we ervoor dat we niet alleen inspelen op de actuele problemen waarmee je geconfronteerd wordt, maar dat je tevens op een regelmatige basis afstand kan nemen en we met een vogelperspectief naar de voorbije weken kunnen kijken. 

Doorheen dit traject leren we je om je doelstellingen beter te kiezen en de drijfveren te ontdekken die je gedrag bepalen. Met die inzichten gaan we dan aan de slag om beter te focussen op de dingen waar we veel impact op hebben, beter om te gaan met conflicten, werk en privé beter te scheiden, meer gemoedsrust te krijgen en om je job zelf te sturen en werkbaarder te maken. Tegelijk hebben we het over de rol van voeding, slaap, ademhaling en teveel zitten op hoe jij je voelt en bieden we je concrete stappen aan om daar verandering in te brengen. Zo maken we je weerbaarder (zodat je minder snel uit balans kan worden gebracht) en veerkrachtiger (zodat je sneller weer in balans bent als het even fout gaat). We willen immers dat je een kei wordt in mentale hygiëne en dat stress, frustraties en burn-out amper nog vat op je hebben.

Je kan bij Passiemento begeleid worden door Ralf Caers of door Marijke De Couck, de beide partners. Zoals je hier kan lezen, zijn we beiden wetenschappelijk onderbouwd en bekende experts in het werkveld. Je bent dus steeds in goede handen.

Omdat we het welzijn van anderen hoog in ons vaandel dragen, willen we onze volcontinuë begeleiding (2 consultaties per maand en onbeperkte telefonische begeleiding binnen de twee uur) aanbieden voor de prijs van 400 euro voor het abonnement van 30 dagen. Als we jou met dit alles hebben kunnen overtuigen van onze hulp en expertise binnen jouw budget, dan gaan we graag met jou op weg naar een sterke mentale hygiëne. Je kan dan eenvoudig contact met ons opnemen door hier te klikken en een eerste afspraak vast te leggen.